top of page

Wij zijn Elbrink Groen en Bloem

Een familiebedrijf dat in 1885 is opgericht en sindsdien is doorgegeven van generatie op generatie.

Ons verhaal

Ondanks een aantal tegenslagen en een overname hebben we onze weg teruggevonden in de bloemenbranche. In 2011 begonnen we opnieuw een bloemisterij in Vorden, geleid door de 16-jarige zoon van Jan-Willem Elbrink, Rutger. In 2015 opende we een tweede bloemisterij in Warnsveld. We verkopen bloemen, planten en arrangementen van onze eigen biologische kwekerij, maar we zorgen ook voor bruidswerk, rouwarrangementen en evenementenbloemwerk.

Hoewel we door onze eigen kwekerij grotendeels zelfvoorzienend zijn, moeten we om aan al onze behoeften te voldoen toch bloemen en planten bijkopen bij veilinghuis Plantion in Ede.

Het belangrijkste is dat we naast onze bloemisterijen en kwekerij ook een hoveniersgedeelte hebben. We doen aanleg en onderhoud van diverse groenprojecten, van straatwerk tot de bouw van tuinhuizen.

Met een toegewijd team dat zich over onze kwekerij, hydrocultuur, groenverhuur, hoveniers- en winkelactiviteiten ontfermt, streven we naar de allerbeste kwaliteit en service. We verwelkomen ook regelmatig stagiaires in ons midden, als erkend leerbedrijf voor de bloemisterij, kwekerij en hoveniersbedrijf.

Van onze humble begin tot vandaag, we blijven trouw aan onze roots en onze passie voor groen en bloem.

ElBio Kwekerij

Onze kwekerij is het kloppende hart van ons bedrijf, waar een uitgebreid assortiment planten, bomen en coniferen wordt gekweekt en verzorgd. Ze vinden hun weg naar onder meer veilingen, groothandels en hoveniers. Daarnaast voorzien we direct onze eigen winkels, waardoor we een breed publiek kunnen bedienen. Ontdek meer over de verscheidenheid van ons aanbod op de volgende pagina's. We kijken uit naar uw bezoek.

bottom of page